Kompagni47

DE RØDE LØBERE

Teatermagi i rødt

En sprudlende parade, der invaderer byrummet med rødt og generobrer byen som det sted, hvor mennesker mødes, og inviterer publikum til at opleve hverdagens stjernestunder på den røde løber. Hver forestilling vil være unik og afspejle byen, den bliver opført i. 

 

Teatermagien opstår i øjeblikke midt i byens travle hverdagsliv. En rød løber rulles ud og inviterer publikum til at være borgmestre i egen by, klippe røde snore over og hyldes af andre borgere. På næste gadehjørne forvandler optoget sig til en cirkusplads, artister skaber gys med deres enestående kropskontrol og pludselig er ens bedste ven giftet væk til en klovn.

 

I en verden der bliver mere og mere digital arbejder DE RØDE LØBERE med live interventioner i byens rum og inviterer publikum til at opleve mindre teknologi og mere menneske i forstørrede og forvredne udgaver.

HVEM ER VI

Kompagni47 består af lokale, professionelle scenekunstnere, der brænder for den kulturelle scene i Kulturregion Storstrøm. Vi udforsker fusionen mellem gadens discipliner og scenekunst og præsenterer en mangfoldighed af dans, cirkus, parkour, clowning og fysisk teater. Vi skaber sceniske oplevelser, der forener forskellige kunstformer i en dynamisk og nærværende æstetik.

Skal DE RØDE LØBERE komme til din by, festival eller event?