Kompagni47

TALENTUDVIKLING

AT PUSTE TIL ILDEN

Med ønsket om et lokalt mangfoldigt kulturliv arbejder Kompagni47 for at udvikle, inspirere og støtte Næstveds unge talenter. Vi stræber efter at puste til ildsjælene i Næstved og arbejder talentudviklende, med formålet at udvikle og pleje de unges kompetencer og tro på egen evne. Disse effekter rækker langt ud over projektperioden og vil give de unge en læring de kan bære med sig – ikke kun i forbindelse med scenekunst, men i mange aspekter af livet.

HVAD TILBYDER VI

WORKSHOPS

Hos Kompagni47 tilbyder vi både enkeltstående workshops og forløb for øvede såvel som begyndere. Der udbydes kreative workshops med fokus på kreation af koreografi & performance samt tekniske workshops med målet om at lære en bestemt stilart indenfor bevægelse. Vi tilbyder for eksempel workshops til højskoler, efterskoler, gymnasier, folkeskoler med flere.

PROJEKTER

I Kompagni47 producerer vi forskellige værker, som giver unge muligheden for at være en del af en kunstnerisk og kreativ proces helt fra idéudivkling til visningen af et færdigt produkt. Hvert projekt er unikt og former sig både efter formålet samt de unge, der deltager. Følg med på hjemmesiden for at se, hvornår vi udbyder et projekt næste gang!

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE